HomeMagunkrólTermékekSzőlőmag mikro-őrlemény

Szőlőmag mikro-őrlemény

Étrend kiegészítő.
Természetes antioxidáns.
A kék szőlő magjából készült és adalékmentes.
A szőlőmag mikro-őrleményben a polifenolok ill. az OPC-k (vitaminokkal analóg) antioxidáns hatása 18,4-szer erősebb, mint az egyébként fontos C vitaminé, és ötvenszer erősebb az E vitaminnál. Fokozott vitaminfogyasztásnak csak meghatározott mennyiségű polifenol bevitellel együtt van értelme, mivel így történhet meg az eltérő erősségű antioxidáns vegyületek regenerálódása.

Az érvédő hatású antioxidáns polifenolok (beleértve az OPC-ket) biológiai hasznosulása nagyon jó, könnyen felszívódnak a bélrendszerben, ezért már kis mennyiségben (1-2 mg/kg test-súly/nap) is érvédő hatásúak. Az antioxidáns polifenolok (OPC-k) ez idáig a leghatásosabb láncreakciós szabad- gyökcsökkentők, szabadgyök semlegesítők, és ezáltal jelentősen segítenek megakadályozni az emberi sejtek és szövetek károsodását, továbbá erősítik az érfalakat. Ezen hatások előnyösek az érelmeszesedés, az agyi katasztrófák, a szívbetegségek, egyes daganatos megbetegedések, az agy, idegrendszer károsodása ellen, illetve ezek megelőzéséhez. Továbbá csökkenti a magas vérnyomást, a káros koleszterin szintet, valamint javítja a vér oxigénfelvevő képességét és védi a májsejtek membránját a méreganyagok károsító hatásaival szemben. A kék szőlő magja hihetetlenül töményen tartalmazza az antioxidánsokat, melyek megőrizhetik ereink rugalmasságát, és ezáltal vérnyomásunkat is optimalizálják. A hatóanyagok jobb felszívódása érdekében porrá őrlik a magokat.
Hungarikumnak számít, az örlési eljárás mint ötlet is, és az által is hogy a világ szőlőfajtái közül a magyar kékszőlő a legalkalmasabb gyógyászati célra.
A szőlőmag és a szőlőhéj számos antioxidánst tartalmaz, többek között a rezveratrolt, rutint.
A rezveratrol sokoldalú antioxidáns. Képes aktiválni az öregedés elleni gén ( NAD és SIRT1).
100 grammban 4500mg polifenol található.

Javallat:

4 gramm naponta (adagoló)

Különösen azoknál lehet hatásos, akiknél az érfalakban lerakódó salakanyagok csökkentik az oxi-génellátást, mely leginkább az agyi szöveteket és és a gerincvelőt károsítja. Meggátolják a lerakódásokat az ér falában!
A napi adag ( 4g = 1 adagoló hatóanyag tartalma)
összpolifenol 180mg
antociánok 35mg
rezveratrol 0,16mg

Érdekesség a hatóanyag tartalomról:

A napi adag rezveratrol tartalma körülbelül 1,5dl vörösborénak felel meg.
A napi adag kvercetin tartalma kb 5kg vöröskáposztában, vagy 1 kg feketeribizliben, vagy 1kg szőlőben lenne megtalálható.
A szőlőmag mikro-őrlemények, és termékek fogyasztói, használói egészségesebbek lesznek, egészségesebbek maradnak, a betegségekből gyorsabban gyógyulnak, teljesítményük az élet minden területén növekszik, azaz van esélyük jobban és tovább élni.
Ez a termék a szakirodalmi adatok szerint is kiemelkedően hozzájárul az egészségvédelemhez, a hosszabb, jobb minőségű élethez.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.