HomeMagunkrólTermékekAnionos betétek

Anionos betétek

A mai felgyorsult világban minden nő olyan higiéniáról álmodozik, amely minden nap megadja neki az egészséges, energikus komfortérzést.
Felmérések szerint a nők 73%-a szenved bőrének viszketésétől, fájdalmától menstruációja során, amit a műanyag bevonatú és az illatosított tisztasági betétek okoznak (forrás: WHO).
Sok év kutatás után , a „Shen Zhen Winalite technology " munkatársainak sikerült „ Love Moon " márkanéven olyan menstruációs és intim betéteket kifejleszteni, amelyek tartalmaznak egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező anionos réteget is.

Tudatosítanunk kell, hogy a menstruációs folyadék, amelyben nagy az organikus szubsztanciák koncentrációja, ideális környezetté válik a baktériumok szaporodására.
A baktériumok elszaporodása gyakran okozhat gyulladásokat, mint pl. méhgyulladást, méh-nyak gyulladást, vagy a vizeleti utak gyulladását. Ezeknek a következményeiként gyakran lehet rosszullét, ami akár ájuláshoz is vezethet. Enyhébb esetekben láz, folyások, alhas fájdalmak, gyakori vagy fájdalmas vizelés. Bekövetkezhet a szervezet legyengülése, de a következményei még sokkal súlyosabbak is lehetnek.
Hogy ne következzen be a baktériumok bejutása a nemi- és vizeleti rendszerbe, ahhoz szükséges lenne a betétek cseréje minden 20 percben!
E probléma kezelésére, illetve kiküszöbölésére nyújt megoldást a Winalite Anionos betétcsaládja.
A Love Moon betétek használatával növekszik az egészséges életstílus kultúrája!

- A LOVE MOON betéteknél hamar érzékeljük a pozitív hatásokat.
- Ha eddig Ön 4-5 betétet használt, akkor most elegendő lesz napi 2 darab.
- Ha elkezdi használni, rájön, hogy nem terheli a kellemetlen szag érzése sem, amely a baktériumok szaporodása miatt keletkezik más termékek esetében.

Nyugodt lelkiismerettel ajánlom Önnek a Winalite - Love Moon anionos termékcsaládját, ami igazi alternatíva a természetes higiénia területén.
Én már kipróbáltam és rendszeresen használom! És Ön?
Tegyen egy próbát, hogy érezhesse a különbséget!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.