HomeMagunkrólTiens termékekTüsi vérnyomás szabályozó masszázskészülék

Tüsi vérnyomás szabályozó masszázskészülék

Magas szintű technológiával előállított termék, amely modern biológiai és orvosi kutatásokon alapul, valamint a hagyományos kínai népi "czinlo" terápián. Ez a készülék nyolc aranyérmet kapott különböző országokban, a tudományos-technikai felfedezésért és formatervezéséért. Hatékonyan beállítja a vérnyomást (3 perc alatt csökkenti a vérnyomást), gyorsan megszünteti a fájdalmakat, elősegíti a fejbőr még élő hajhagymáinak növekedését. Szabályozza az agykéreg vérkeringését, javítja az emlékezőtehetséget.

Javasolt:

  • 1. Szív-és érbetegségek.
  • 2. Fejfájás, migrén, szédülés.
  • 3. Agyi vérkeringési zavarok, agyvérzés utáni állapot.
  • 4. Emlékezőképesség, figyelem-összpontosítás csökkenése.
  • 5. Seborrhea, hajhullás.
  • 6. Korai őszülés.
  • 7. Bioenergia kiegyensúlyozatlanság.


A készülékről:

A készülék kettős szabályozó hatással rendelkezik: magas vérnyomásnál csökkenti, ala-csony vérnyomásnál normalizálja azt. A bioáramok összevisszasága egyenes hatással van a vérnyomásra. Mihelyt a készülék kiegyenlítette a bioáramokat, a vérnyomás stabilizálódik, és a készülék befejezi működését, emiatt túl alacsonyra nem tudja lehúzni a vérnyomást.
A készülék kifejezetten a vérnyomás szabályozásra készült, de tömeges használata során kide-rült, hogy megszünteti a fejfájást, szédülést is; javítja az emlékezőképességet, serkenti az agy vérellátását, segíti a szív- és érbetegségek gyógyulását.
A készülék alkalmazása hosszú ideig ellenőrzés alatt tartja a seborrheát és a foltos kopaszo-dást. Fiatal és középkorú embereknél a készülék használata révén, újra kinőhet a haj.
Korán megőszülő embereknél a haj fokozatos sötétedése lesz tapasztalható. Ugyanakkor a készüléknek megelőző hatása is van a seborrhoea és hajhullás tüneteivel szemben, ugyanis serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, jótékonyan hat a haj növekedésre. Hatását fokozhatjuk, ha a használata során több szezámmagot, diófélét és tengeri káposztát fogyasztunk.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.