HomeMagunkrólTiens termékekÓzonos gyümölcs és zöldég tisztító - fertőtlenítő ionizátor

Ózonos gyümölcs és zöldég tisztító - fertőtlenítő ionizátor

A zöldség és gyümölcs tisztítására szolgáló készülék – a Tiens vállalat által előállított, harmadik generációjú készülék, amelyben ötvözve vannak a vezető mikrobiológiai, elektronikai és mechanikai ismeretek. A készülék rendkívülisége abban rejlik, hogy képes az ózon tulajdonságait az ember szolgálatába állítani. Az ózongenerátor emeli az élet minőségét és nélkülözhetetlen úgy lakások, mint irodák és üzletek számára is.

Az aktív oxigén-az egészséges élelem „védelmezője."

Gyümölcs és zöldség tisztítása:
Húsok és más termékek tisztítási ideje 10-20 percig tart. Ily módon megszabadulhatnak a káros baktériumoktól, kellemetlen szagoktól, szennyeződésektől. A hús sokkal puhább és ízletesebb lesz, a zöldség és gyümölcs az ilyen előkezelés következtében nem veszít tápanyag-tartalmából.

Háztartási tárgyak, ruhaneműk fertőtlenítése:
Megtisztítja a baktériumoktól az edényeket, a tej tárolására szolgáló edényeket, a törölközőket, a ruhaneműt.
Fertőtlenítés után a ruhanemű puha és kellemes tapintású lesz. A cumisüveg és a fogkefe 10 perces kezelése megelőzi a fertőzések és a különböző betegségek kialakulását.

Víz tisztítása:
Megtisztítja a vizet, ásványvízzé alakítja át azt. Az ily módon kezelt vizet (maximum 20 l, 10 percen át) megtisztítja a klórmaradványoktól, sterilizálja azt, szétbomlasztja a vasat, a mangánt, a nem szerves anyagokat, növeli az oxigéntartalmát. A víz alkalmas fogyasztásra a kezelés után 20 perccel (mivel az O3-nak O2-re kell változnia.)
 
Akváriumok tisztántartása:

Megtisztítja az akváriumot a baktériumoktól, oxigénnel dúsítja a vizet, megelőzi a kóros elváltozások kialakulását. Naponta 5 percen át történő alkalmazása segít megelőzni a baktériumok, a különböző paraziták megjelenését, a halak megbetegedéseinek kialakulását, csökkenti a vízcsere gyakoriságát, segít megtakarítani időt és energiát.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.