OMRON Tens kezelés

OMRON Tens kezelés: fájdalomcsillapítás, feszültségoldás
Az Ormon TENS egy kiváló fizikoterápiás fájdalomcsillapító eszköz. A TENS elnevezés (Transcutaneous Electronic Nerve Stimulation) magát a módszert is jelenti, magyarul "bőrön át történő elektromos ideg-izom ingerlés".
Az Omron TENS készüléket ma már több ezer beteg és sok reumatológus, ideggyógyász, sebész, háziorvos, ortopéd és fizikoterápiás szakorvos, fogorvos, gyógytornász, akupunktúrával foglalkozó szakember, élsportoló használja.
Egyesíti magában az ősi keleti gyógymódokat, a masszírozó, az ujjnyomásos, az akupunktúrás módszert, a fürdő, súlyfürdő hatást (balneológia), mindezeket a mai csúcstechnológia alkalmazásával. A készülék, különböző alacsonyfrekvenciás impulzusokat állít elő, amelyeket váltogatva juttat el az elektródákra, gyakori programozott váltással.
A készülék nemcsak jelentősen, de gyorsan is csökkenti a fájdalmakat. Más terápiás mód-szerekkel együtt alkalmazva az Omron TENS készülék növeli a kezelés hatékonyságát, a gyógyszeradag csökkenthető, gyakran el is hagyható. Esés vagy ütés következtében kialakuló kék-zöld foltok izomláz, zúzódás, húzódás, ficam vagy egyéb kisebb sportsérülés, izomgörcs, vagy kozmetikai és alakformálási célból is használható.
A készüléket nem csak beteg, hanem egészséges emberek is használhatják a betegség megelőzésének céljából, mint pl. meszesedés és csontritkulás esetén.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.