Méregtelenítés

Méregtelenítés: SPA lábméregtelenítő készülékkel

A SPA méregtelenítő gép egy nagyszerű segítség, hatékony, gyors, fájdalmatlan, látványos, mellékhatás mentes, eredményes salaktalanító rendszer, melynek használata mai szennyezett világunkban mindenki számára javasolt.
Képes megszabadítani a nehézfémektől, az ízületekben lerakódott húgysavtól (túlzott húsevés), növényvédőszerek, tartósítószerek, ízfokozók, szerves klórvegyületek, dohányzás, alkohol és amalgám okozta mérgezésektől stb...
A méregtelenítő készülék csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja!

Kinek ajánlott?
A méregtelenítés ezen formája mindenki számára ajánlott! Egészséges emberek megelőzésre, szintentartásra használhatják.
Gyenge immunrendszerre, szennyezett környezetben dolgozóknak, mérgekkel foglalkozóknak /pl. fodrász, stb./ egészségtelenül táplálkozóknak, cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi gyulladás esetén. Köszvény, emésztőrendszeri zavar, álmatlanság, vérzési zavarok, fájdalmak, fejfájás, székrekedés, reuma, asztma, májgyulladás, herpesz, magas koleszterinszint esetén, stressz, depresszió, fáradtság, stb.

Csökkenti az allergiás folyamatokat, segíti a légzést, a tüdő működését. Hatékony kiegészítője a fogyókúrának. Különböző függőségek (alkohol-, nikotin-, drog-) esetében is igen komoly toxinlerakódások gyűlnek össze a sejtekben a hosszú időn keresztüli folyamatos, egyoldalú kémiai terhelés miatt. Ha ezektől, a sejtekben felhalmozódott biokémiai lerakódásoktól meg tudjuk szabadítani a függő embereket, akkor nagyban megkönnyíthető a függőség oldása is, mivel megszüntettük a lerakódások által okozott „biokémiai memória” következtében fennálló ragaszkodást – függőséget már sejtszinten is.
A gépi méregtelenítés mellett, ami kúraszerűen ajánlott, /kb.10-15 alkalom/ természetesen nem hiányozhat a folyamat belső megtámogatása sem. Ez lehet fitoterápia, homeopátia, kötelezően napi 2 liter tiszta víz fogyasztása, zöldséglevek, reformétrend, friss levegő, jóga stb. Így a hatás megsokszorozódik, gyorsabb és fantasztikus eredményeket érhetünk el. Az alkalmi kezelések is hoznak ki toxinokat, de ahol nagytakarításra van szükség, nem lesz elég egy polc portalanítása.

A SPA hatásmechanizmusa:

A SPA Méregtelenítő használata során a lábfürdető vízben sok H- ion szabadul fel, melyek átdiffundálva a bőr rétegein, a kapillárisain át bejutnak a véráramba. A H- ionok elektronjai feltöltik a sejteket, amelyekről ezáltal leoldódnak a toxinok. A sejteknek ugyanis elektronhiányuk van, ezért kötődnek hozzájuk a méreganyagok. A negatív H ionok pedig, mint egy hátizsákot, elszállítják, és kivezetik a lábvízbe a méreganygokat.
A vörösvértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát az egyensúly, a lúgos irányba változtatni.Az elektronnal feltöltött sejtek regenerálódnak, így a szervezet a méregtelenítés mellett energetizálódik. Az SPA méregtelenítő egyenlő mennyiségű pozitív és H- iont termel, de a pozitívak nagy része a keletkező OH -val vízzé egyesül. Így a SPA méregtelenítő készülék egy H- ionban gazdag, azaz elektronban gazdag, antioxidáns tulajdonságú folyadékot hoz létre.
Akár 35%- kal képes a folyamat feldúsítani a vér oxigéntartalmát. Csökkenti a koleszterin szintet, serkenti a vérkeringést, stabilizálja a vérnyomást. A véralvadási idő meghosszabbodik, a vér oxigéntartalma nő, javul az agy oxigénellátása, így fokozódik az agy aktivitása, valamint javul az alvás minősége.
A méregtlenítő készülék csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.