Látás hatalma

 

Látás hatalma

"Az Éberségnek ez a feléledő tüze teszi aktívvá benned a Látás képességét.

A Látásnak ez a képessége, amit a Látás hatalmának is nevezek, visz el téged az elmén túlra, vezet ki a gondolatokkal és érzelmekkel való azonosulásod szűk börtöncellájából a Tudat szabad térségeibe. 
A Látás képessége azonban nem az érzékszervi működésed hatókörének a kitágulását okozza, hanem sokkal inkább az intuitív megértés megtapasztalását, tehát az igazi intelligencia működését jelenti majd számodra.
A Látás képességét azonban nem akarhatod, azt nem érheted el semmilyen erőfeszítéssel és gyakorlással. Megjelenéséhez először fel kell, hogy ébredjen benned annak a vágya, hogy felismerd magadban azt a halhatatlan lényt, aki a testedben lakik és jelenleg olyan valakinek tekinti magát, aki korlátozott és mindenféle kondíciók rabja. 
Ennek a vágyakozásnak az erejét azonban már most is tapasztalod, mert ez tett téged keresővé és ez adta a kezedbe ezt a könyvecskét, amelynek az elolvasása és a benne leírtaknak az intuitív megtapasztalása tűzzé, égető tűzzé szítja majd benned a vágyakozásnak ezt a kicsiny lángocskáját.
Ennek a vágynak a felébredése az, ami az Éberséghez vezet el téged. amelyből majd főnixként emelkedik ki régi-új lényed.
Végezetül felhívom a figyelmed arra, hogy ne engedd, hogy e szöveg olvasását megzavarja az elméd kategorizáló, elemző működésmódja, hanem nyitott, elcsendesült szívvel és elmével hagyd, hogy életre keljenek benned az alábbi szavak.
Ne megszerezni próbáld az alábbi tudást, hanem hagyd azt tapasztalattá érni benned, mert csakis a megélt tapasztalat az, amely növeli benned a legnagyobb kincsedet, az Éberséget."

~Frank M. Wanderer

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.