Zsírégetés, fogyasztás galvánárammal

A galván kezelés áttekintése

Az ön teste optimalizálva!
A Nu Skin® felfedezte a testápolás jövőjét az ageLOC® Galvanic Body Spa által. A kezelések pulzáló technológiájával és szabadalmazott ageLOC® kezelőfelületével akár tízszer annyi összetevőt juttat a bőrbe. A készülék a forrásánál veszi célba az öregedést, miközben csökkenti a zsír és narancsbőr megjelenését, és lágyítja a bőrt egy karcsúbb, tónusosabb külső érdekében. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmaztatott, pulzáló galvánáram maximális öregedésgátló hatást fejt ki a karon, az alhason, a fenéken és a combokon. A testen a bőr vastagabb és kevésbé érzékeny, így jobban reagál a pulzáló galvánáramra és jobban hasznosítja azt. Segít stimulálni, tisztítani és felfrissíteni a bőrt, hogy az öregedés látható jelei csökkenjenek – egy karcsúbb, lágyabb, feszesebb, fiatalosabb külső érdekében – ma és a jövőben egyaránt! A galvánáramos kezelések nem súlycsökkentők hanem arra fejlesztették ki, hogy csökkentsék a zsír narancsbőr megjelenését, feszesebbé tegyék a bőr külsejét és javítsák a bőr fiatalosabb kinézetét. A galván kezelések hatékonyságát növelni tudjuk ha előtte fogyasztó masszázst vagy utána Infrakabint vesznek igénybe.

A kezelések jótékony hatásai

  • •   Segít bevinni a kulcsfontosságú összetevőket a bőrbe.
  • •   Az optimalizált, pulzáló galvánáram segít a bőr stimulálásában, tisztításában és felfrissítésében és az öregedés külső jeleinek csökkentésében.
  • •   Laboratóriumi kutatás bizonyítja, hogy a galvánárammal történő kezelés az öregedésgátló összetevők hatékonyságát akár 24 órás időtartamra emelheti.

Alkalmazás

Az optimális eredmény elérése érdekében minimum hetente 2-3 alkalommal kell kezelést alkalmazni.

Mi a különbség a pulzáló és a konstans galvánáram között?

Az egyenletes galvánáram egyenletesen áramlik. Nem ingadozik és nem változik az amplitúdója. A pulzáló galvánáram két különböző, előre megállapított szint között váltakozik. Figyelem: ez teljes mértékben különbözik a váltóáramtól: (AC). A váltóáramnál a töltés ingadozik a pozitív és a negatív töltés között. A pulzáló galvánáram sokkal jobban tud alkalmazkodni a testhez.

Mi a cellulitisz (narancsbőr)?

A cellulitisz a kötőszövetek anyagcseréjének hibájából ered.A bőr alsó rétegeinek zsírszövetei megnagyobbodnak (a bőr és az izomzat közötti rétegben felhalmozódik a zsír, a szövetek között pedig folyadék és a toxinok), ilyenkor a zsírréteg fellazítja a bőrszöveteket, ezáltal láthatóvá válnak az egyenetlenségek, kisebb-nagyobb gödröcskék mutatkoznak a bőrön. Általában ilyen esetekben a nyirokrendszer (amely a méreganyagok kiszűréséért felelős) nem működik megfelelően. Ezek a területek könnyen felismerhetőek arról is, hogy általában hideg tapintásúak, mivel a vérkeringés itt kevésbé élénk.
Összefoglalva a zsírszövetek megnagyobbodása, a vér- és nyirokkeringés pangása, együttesen felelős a celluitisz kialakulásáért.

Mi okozza a cellulitiszt?

  •     - nem megfelelő táplálkozás (túlzott zsíros ételek, édességek)
  •     - hormonális hatások (fogamzásgátló, hormonszennyezett élelmiszerek)
  •     - örökletes tényezők
  •     - mozgáshiány következtében a nyirokkeringés lelassul
  •     - stressz

Mi a különbség a zsír és a narancsbőr között?

A zsírsejt olyan sejt, amely energiát tárol a testben. A narancsbőr olyan állapot, amelyben a zsírraktárak narancsbőr vagy”karfiol” kinézetet nyújtanak, általában a combon, fenéken, néha a karokon és az alhason.

Kitételek

A kezelések előtt kérje ki orvosa véleményét, ha

- terhes,
- pacemakere,
- fém implantátuma van,
- vagy epilepsziás

Árak: comb  3000.-
         fenék 2000.-
         has   1800.-

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.