Márciusi energiák bölcs alkalmazása

Selacia: Bölcsen eligazodni a márciusi energiákban

 

Március, vad, zabolázatlan energiái már a láthatáron vannak, és akkor éppen itt az ideje, hogy felkészüljünk rájuk, hogy előretekintsünk abban, hogy mire is számíthatunk, mit is tartogat számunkra, és milyen eredményeket hozhatunk ki belőlük magunkba személyesen, pozitív módon. Az előrelátással és tervezéssel ki lehet küszöbölnünk mindenfajta eltérítésünket – és ezek segíthetnek abban, hogy kihasználjuk egy új, egy adott kezdet lehetőségeit és azt is hogy elkerüljük a váláság és más meglepetések visszahatásait.

 

Minden hónapnak vannak intenzív pillanatai, így most márciusnak is,

de akkor mi ebben a szokatlan?

 

Először: Március 16-án egy olyan ritka energiacsúcs időpont jön létre, amikor egy szokatlan összehangolódása lesz két nagyon lassú bolygónak, az Uránusznak és a Plútónak. (közel négyéves hetes kvadrátsorozatának betetőzése). Ez a kozmikus energiatánc közvetlenül kapcsolódik egy hosszabb, gyökeresen forradalmi változásokat hozó ciklushoz, amely befolyással van mindannyiunk számára és ahhoz is, ahogy mi kapcsolódunk más kisebb bolygókhoz. Március 16. ennek a korábban kezdődő sorozat hetedik kiáradása, 2012-óta. Ne feledjük azonban azt, hogy a kozmikus energiák nem egyetlen egy nap alatt jönnek létre és nem egy napról szólnak. Úgy, mint ennek a napnak a hatása is már jóval ezelőtt részben érezhető volt és még érezhető is lesz a planetáris összehangolódás után is. Nem sokkal e történelmi bolygótalálkozó után, március 20-án (pont az idei tavaszponton!!!),  egy újholdas Teljes Napfogyatkozás jön létre. Ez egy rendkívül nagy spirituális és átalakító időszak minden tekintetben jelentős energiaáradásával, hatással lesz ránk.

 

Másodszor: Évtizedek óta ez az átalakító szándékkal kavargó energia áradása hatásában elérte a kritikus tömeg mértékét. Ez vonatkozik egy nagyon jelentős úrabeállítási/újrakódolási folyamat tekintetében egyszersmind személyes és mind planetáris mértékben is. És így ez a kozmikus történés fontos részét képezi egy gondoskodó, szeretettel teli új típusú világ megszületésének. Valójában a tudatosság forradalma zajlik most, és az életünk minden színterét ez fogja befolyás alatt tartani. Március pedig egy olyan jelzőpont hónap, amikor olyan megkerülhetetlen kérdések kerülnek terítékre, amelyekkel eddig nem foglalkoztunk. Néhány esemény ez időszak alatt eléggé intenzíven fog jelentkezni, sőt váratlannak, sokkolónak fog tűnni. Ezek az átalakulásra kényszerítő energiák viszont emberi tettekkel is fognak kombinálódni, társulni, olyanokkal amelyek kulcsfontosságú változások fordulópontjául is fognak szolgálni.

 

Harmadszor: Olyan meglepő hatásokat fognak kiváltani, amelyek elérik a még legjobban földelt, a dolgokkal valamennyire tisztában lévő személyeket is és kimozdítja őket az eddigi őrhelyükről, posztjukból. A legtöbb ember már valamennyire hozzászokott az átalakító változások hullámvasútjához, hiszen már átéltünk számtalan le- és felfelé ívelő ciklust. Azonban már elég sokan belefáradtak az életükben jelentkező állandó jelentős változásokba és így reménykedve várják a mostani Kecske Évének a gyümölcseit és annak enyhítő hatásait. Így igazából nem is gondolhat előre annak a lehetséges intenzív hatásaira. Amikor viszont az ilyen ciklusok, mint a mostani márciusi is létrejönnek, akkor azzal kapcsolatban nincsenek olyan tapasztalati módszerek, hogy azok hogyan fognak megtörténni, lejátszódni akár személyes, akár közösségi szinteken. De biztosak lehetünk abban, hogy lesz egypár mindent kiforgató esemény, amelyek válaszokat, válaszlépéseket kívánnak meg tőlünk. Néhány ilyen lehetséges válaszlépésünk előtt már nyitva állnak az ajtók, világosak, míg mások nagy valószínűleg forradalmiak lesznek, robbanni fognak. És ez tényleg csak a tudatosságunkról szól.

 

Általános háttérkép

 

A világunk időszerű átalakulás most történik. Már számtalan forradalmi változást élt át a bolygónk, és ezekben az időkben talán mi is ott voltunk, de egyike sem volt talán ennyire gyökeresen forradalmian megújító, mint ami most van. Ezúttal, ebben az időkeretben, kívül-belül, lent és fent is megváltozik minden. Mert ez egy hatalmas megújhodási, felújítási időszak ám, igazán!

 

A jövőnk a jelenlegi energiákra adott válaszoktól függ. Személyes szinten tudnunk kell azt, hogy nem vagyunk a bolygónk által korlátozva semmiben sem. Ő viszont sokban segíthet nekünk abban, hogy megértsük azt, hogy személyesen is érintenek bennünk az energiaciklusok. Éppen ezért, ha van előrelátásunk, akkor képesek vagyunk tudatosan alkalmazkodni az ilyen helyzetekhez és ez segíthet bennünk abban, hogy nekünk megfelelően módosíthatjuk azt, amit hoznak.

 

Öt javaslat a márciusi energiák ügyes kezeléséhez

 

Itt van öt olyan javaslat, ahhoz hogy ügyesen kezelni tudjuk a márciusi energiákat. Hívjuk meg most a Felsőbb Énünket, hogy segítsen nekünk az elkövetkező napokban alkalmazni mindezeket.

 

Először: Könnyedén várjuk a változásokat. Ha azt szeretnénk, hogy a világunk megváltozzon, akkor a változásokat magunkban kell elkezdenünk, és bizonyára ezt fel is fogjuk ismerni. A változások nélkülözik a szabályokat, nem szabályszerűek és oly gyakran kiszámíthatatlanok és nincsenek tekintettel a szokásos berögzült emberi komfortzónánk helyzeteire, állapotára. Amilyen mértékben pozitívan állunk hozzájuk, olyan mértékben változik meg a világunk, az életünk, pozitívan.

 

Másodszor. Fogadjuk nyitottan az új lehetőségeinket (Ne féljünk az újdonságoktól). A márciusi energiák meglehet, hogy erősen intenzívek és kiszámíthatatlanok lesznek, de hatalmas kincseket hordoznak, mégpedig azt hogy teljesen új lehetőségeket teremtenek az életünk nagyon sok területén. Ennek egyik bónuszát a Plútó-Uránusz kvadrát eseménysor hordozza és hozza. És ennek a hatása egészében vonatkozik, mind egyes, személyes és mind az egész emberiség szintjére is. El tudjuk-e képzelni azt, hogy akkor milyen óriási hatása lehet?!

 

Harmadszor: Figyeljünk és ügyeljünk a belső tüzünkre és az érzelmi reakcióinkra. Márciusban az energiák valószínűleg nagyon heves érzelmi reakciókat fognak kiváltani. Ha egy szeretett, ismert személy vagy munkahelyi vezető netán rosszalló megjegyzést vagy pillantást vetne ránk váratlanul, akkor tegyük meg mindent azért, hogy a szívünk központjában maradunk és ne tegyünk meggondolatlan válaszlépéseket. Mint Isteni VáltozástTevők, ezáltal akkor így fogunk majd békességet lelni és boldogan fejlődni, ezen a megtett hosszú úton.

 

Negyedszer: Figyeljünk és ügyeljünk a közösségeinkre. Ami most a Földön kibontakozik az minden élőlényre hatással lesz. Mi ennek egy részét képezzük, de még egy ideig, nap, mint nap, különbözően fogjuk megtapasztalni a változásokat. Engedjük meg, tegyük lehetővé mindenki számára a személyes megtapasztalást, és ne ítélkezzünk e miatt. Kerüljük el a személyeskedő megjegyzéseket. Azonban nagyon is vállaljuk fel a személyes felelősségünket a saját energiánkért és tetteinkért.

 

Ötödször: Figyeljünk és ügyeljünk arra, hogy gondoskodóak legyünk magunk iránt. Nem számít az, hogy mennyire elfoglaltak vagyunk, mert ez alapvetően elengedhetetlen hogy magunkra figyeljünk. A spirituális fejlődésünk azon alapszik, hogy megtaláljuk mindig azt a módszert, hogy hogyan töltődjünk fel újra meg újra, azért hogy egyensúlyba tudjunk maradni és orvosolni tudjuk mindig a felmerülő problémákat és kérdéseket. Kerüljünk, legyünk egészséges kapcsolatba magunkkal. Legyünk tisztelettel és gondoskodással magunk iránt a felmerülő szükségleteinkkel kapcsolatosan. Pihenjünk, ahogy lehet, és mindezek segíteni fogják létrehozni a másokkal való harmonikus kapcsolatainkat is és azt az életet, amilyet élni szeretnénk: Ezekkel az alapokkal jól felszerelkezve, teljesíthetjük lelkünkkel óhajtott céljainkat megvalósítani és aktív szerepet játszhatunk és tölthetünk be az emberiség felébredésében.

 

Közreadja:  földicsillagok

 

Forrás: Wise Navigation of March Energies a message from Selacia Thursday, 26 February, 2015

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.