HomeSzolgáltatásokKozmetikaKezelésekHARMAT-TISZTA BŐR, NORMALIZÁLÓ, BŐRTISZTÍTÓ ARCKEZELÉS

HARMAT-TISZTA BŐR, NORMALIZÁLÓ, BŐRTISZTÍTÓ ARCKEZELÉS

Mindannyian tudjuk, hogy rendszeres, szakszerű bőrtisztítás nélkül nem lehet fenntartani az egészséges bőr kondícióját. De azt is tudjuk, hogy a nagyon problémás, gyulladt, aknés vagy rosaceás, hiperérzékeny allergiás bőr tisztítása nagy kihívás lehet a kozmetikus szakember részére. Erre az esetre fejlesztették ki a HARMAT-TISZTA BŐR kozmetikai arckezelést. A normalizáló és antibakteriális hatású arctisztítók nem szárítják a bőrt, ezáltal nem stimulálják a faggyúmirigyek működését, hanem szabályozzák a faggyú kiválasztását, ennek következtében helyre áll a bőr működésének az egyensúlya. A gyulladt és rosaceás, vagy hőre érzékeny bőr pórusmegnyitására a nem javasolt vapazon helyett, ajánlott a Pórusmegnyitó, bőrpuhító pakolás, amely egyedülállóan segíti elő a mechanikai bőrtisztítást.

PURE SKIN – „HARMAT-TISZTA BŐR” kezelés segítségével a bőr megtisztul, javul a kondíciója és a színe. Antibakteriális hatású, megszünteti a gyulladásos folyamatokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését, bezárja a tág pórusokat. Csökkenti a mitesszereket és a gyulladásokat, megszünteti a bőrtisztítás által okozott kipirosodásokat.

A kezelés időtartama: 90 perc

Ajánlás: kipirosodásra hajlamos, pattanásos (aknés), problémás, mitesszeres bőrre. A száraz vagy normál bőr tisztítása esetén, a bázis termékek használata mellett, a bőrtípusnak megfelelő arctej és tonik, valamint befejező arckrém használata javasolt.

Bőr állapota: Túlzott faggyútermelés, tág pórusok, pattanásos (aknés) bőr

Alkalmazás gyakorisága: 5-6 kezelés kúraszerűen vagy egyszeri bőrtisztításként

2466 hozzászólás
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.