HomeSzolgáltatásokKozmetikaKezelésekÉRFAL ERŐSÍTŐ, ÉRSZŰKÍTŐ, NYUGTATÓ HATÁSÚ ARCKEZELÉS

ÉRFAL ERŐSÍTŐ, ÉRSZŰKÍTŐ, NYUGTATÓ HATÁSÚ ARCKEZELÉS

Az utóbbi időben felgyorsult a hajszálér-problémás (rosaceás) bőr kialakulásának gyakorisága. Ennek okai a stresszes életmódban, a nem megfelelő táplálkozásban és emésztési, hormonális és immunrendszeri zavarokban keresendők. Hatással van rá a szélsőséges időjárás vagy az utóbbi időben divatossá vált „napbarnított bőr” utáni mértéktelen hajsza. Általában 30-50 éves korban alakul ki, nőknél gyakrabban, mint férfiaknál, bár a férfiaknál általában jóval súlyosabb következményekkel. A mai napig nem sikerült pontosan meghatározni, hogy valójában mi a kialakulásának oka, ezáltal nem is lehet véglegesen visszafordítani a folyamatot.
Az „ALABÁSTROM BŐR” kezelés – megfelelő megelőző és állapotjavító kezelési módszer a rosaceás (tág kapillárisú) bőr számára. Növeli az érfal védelmét, rugalmasságát és csökkenti az erek áteresztő képességét. Szabályozza a vérkeringést, csökkenti az ödémákat, nyugtatja az irritált bőrt, tökéletes védelmet biztosít a környezet káros – az érfal törékenységét kiváltó – hatásaival szemben. Az életmódváltozás és a rendszeres kozmetikai kezelés mellett, nagyon fontos a mindennapi, megfelelő készítményekkel történő arcápolás.
Az életmódváltozás és a rendszeres kozmetikai kezelés mellett, nagyon fontos a mindennapi, megfelelő készítményekkel történő arcápolás.
 A kezelés időtartama: 90 perc
 Ajánlás: Minden bőrtípusra ajánlott
 Bőr állapota: Érzékeny, kipirosodott, irritált vagy gyulladt bőr, látható tág kapillárisokkal
 Alkalmazás gyakorisága: 6-10 kezelés kúraszerűen hetente 1-2 alkalommal, vagy kiegészítő modulként más kezeléseknél

1 hozzászólás
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.