HomeSzolgáltatásokMasszázsTibeti energiamasszázs

Tibeti energiamasszázs

Mély szintű, oldó, relaxáló masszázs, lelki kikapcsolódás. Testi és pszichikai szintű problémákra nyújt hatékony megoldást. Kézrátételes és egy hagyományos krémes/olajos masszázs kombinációja, amely során ideális energiarendszert alakíthatunk ki vendégünkben, ami jótékony gyógyulási folyamatokat indít el testben és lélekben.

Pránanadi kezelés

Szelíd gyógymód - lépésről lépésre
A több ezer éves pránanadit egy német származású tudós ismertette meg a nyugati világgal 16 éves tibeti képzése után. Magyarországon 1992 óta ismert.

A módszer eredete  időszámításunk előtt 6700 évre tehető, ekkor jelent meg a természetes gyógyítás az emberek között, ekkor tanították meg az emberiséget a növények, kőzetek, vizek gyógyító hatásaira. Ekkor tanulta meg az emberiség az energiák használatát, a szimbólumokkal való gyógyítást is.

A prána minden energia ősforrása. Az élet megnyilvánulásának minden síkja, a felvett és az el nem használt prána (abszolút energia) rezgésétől, minőségétől függ. A prána egy összetett energiarendszer, ami nélkül a fizikai test nem létezhet.
A mindent átható prána (életenergia) folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban, rezgésben, áramlásban van. Örvénylő mozgásuk következtében kapcsolódnak egymáshoz és energiaközpontokat hoznak létre az egész univerzumban, naprendszerekben, és mindenhol megtalálhatók.
 
A pránanadi hatása

A pránanadi minden életfolyamatunkat pozitívan befolyásolja. Fizikai szinten elősegíti a beteg gyógyulását, gyorsítja a regenerációt, javítja az anyagcserét és enyhíti a fájdalmat. A lélek szintjén segít a félelem, a harag, a depresszió, a kétely, az aggodalom, a kimerültség és egyéb problémák leküzdésében. Hatására könnyebben vesszük a fizikai nehézségeket és a lelki megterhelést, erősebbé és kreatívabbá válunk. Segít továbbá az önismeretben, személyiségünk fejlődésében és a másokhoz való viszonyulásunk javulásában.

Kezelés

A pránanadi kezelés alapja, hogy egyfajta „beavatáson” vegyen részt a vendég. Ez a beavatás 4 alkalmas kezelésből áll, mely teljes testkezelést jelent, időtartalma 90 perc. Az alkalmak között minimum 12 - maximum 24 órának kell eltelnie.
Az első 4 kezelés alkalmával a vendégben nem mindig komfortos érzetek alakulnak ki, de a 4-dik alkalommal ezek elmúlnak és helyre áll a szervezet teljessége. A kezelés ruhában és kényelmes fekvő pozícióban történik. A kezelés alatt lehet meditálni, vagy akinek úgy kellemes, beszélgetni is, sőt aludni is. A kezelés alatt a vendég általában meleget érez a kéz alatt, extrém esetben ez lehet hideg vagy még különösebb esetben semmit sem érez. A 4 alkalom után lehetőség van helyi kezelésre, mely mindig a problémától függő időtartamú.

3 hozzászólás
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.