HomeSzolgáltatásokMasszázsTibeti energiamasszázs

Tibeti energiamasszázs

Mély szintű, oldó, relaxáló masszázs, lelki kikapcsolódás. Testi és pszichikai szintű problémákra nyújt hatékony megoldást. Kézrátételes és egy hagyományos krémes/olajos masszázs kombinációja, amely során ideális energiarendszert alakíthatunk ki vendégünkben, ami jótékony gyógyulási folyamatokat indít el testben és lélekben.

Pránanadi kezelés

Szelíd gyógymód - lépésről lépésre
A több ezer éves pránanadit egy német származású tudós ismertette meg a nyugati világgal 16 éves tibeti képzése után. Magyarországon 1992 óta ismert.

A módszer eredete  időszámításunk előtt 6700 évre tehető, ekkor jelent meg a természetes gyógyítás az emberek között, ekkor tanították meg az emberiséget a növények, kőzetek, vizek gyógyító hatásaira. Ekkor tanulta meg az emberiség az energiák használatát, a szimbólumokkal való gyógyítást is.

A prána minden energia ősforrása. Az élet megnyilvánulásának minden síkja, a felvett és az el nem használt prána (abszolút energia) rezgésétől, minőségétől függ. A prána egy összetett energiarendszer, ami nélkül a fizikai test nem létezhet.
A mindent átható prána (életenergia) folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban, rezgésben, áramlásban van. Örvénylő mozgásuk következtében kapcsolódnak egymáshoz és energiaközpontokat hoznak létre az egész univerzumban, naprendszerekben, és mindenhol megtalálhatók.
 
A pránanadi hatása

A pránanadi minden életfolyamatunkat pozitívan befolyásolja. Fizikai szinten elősegíti a beteg gyógyulását, gyorsítja a regenerációt, javítja az anyagcserét és enyhíti a fájdalmat. A lélek szintjén segít a félelem, a harag, a depresszió, a kétely, az aggodalom, a kimerültség és egyéb problémák leküzdésében. Hatására könnyebben vesszük a fizikai nehézségeket és a lelki megterhelést, erősebbé és kreatívabbá válunk. Segít továbbá az önismeretben, személyiségünk fejlődésében és a másokhoz való viszonyulásunk javulásában.

Kezelés

A pránanadi kezelés alapja, hogy egyfajta „beavatáson” vegyen részt a vendég. Ez a beavatás 4 alkalmas kezelésből áll, mely teljes testkezelést jelent, időtartalma 90 perc. Az alkalmak között minimum 12 - maximum 24 órának kell eltelnie.
Az első 4 kezelés alkalmával a vendégben nem mindig komfortos érzetek alakulnak ki, de a 4-dik alkalommal ezek elmúlnak és helyre áll a szervezet teljessége. A kezelés ruhában és kényelmes fekvő pozícióban történik. A kezelés alatt lehet meditálni, vagy akinek úgy kellemes, beszélgetni is, sőt aludni is. A kezelés alatt a vendég általában meleget érez a kéz alatt, extrém esetben ez lehet hideg vagy még különösebb esetben semmit sem érez. A 4 alkalom után lehetőség van helyi kezelésre, mely mindig a problémától függő időtartamú.

1 hozzászólás
  • James

    Hey are using WordPress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

    James 2017. augusztus 09. szerda, 11:55 Hozzászólás hivatkozás
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.