HomeSzolgáltatásokKozmetikaKezelésekREGENERÁLÓ, BŐRÖREGEDÉST GÁTLÓ, MÉREGTELENÍTŐ ARCKEZELÉS

REGENERÁLÓ, BŐRÖREGEDÉST GÁTLÓ, MÉREGTELENÍTŐ ARCKEZELÉS

0% parabének, ásványi olaj és származékai, mesterséges szín- és illatanyag, szilikonok, propilén glikol, karmin, glutén, ftalátok, genetikailag módosított növények kivonatai

Az anti-ageing arckezelési programok előtt nélkülözhetetlen ez a különleges méregtelenítő kezelés, hiszen a megfelelően méregtelenített, megtisztított, előkészített bőrben a hatóanyagok sokkal jobban fejtik ki hatásukat, az eredmény látványosabb és tartósabb. A lehúzható algapakolás a hozzáadott aktív szén tartalmának köszönhetően megköti a bőrben lévő szennyeződéseket, méreganyagokat (azon belül a nehézfémeket is), de képes megkötni baktériumokat és az általuk termelt méreganyagokat.

Ez az ökológiai termékcsalád kizárólag a natúrkozmetikumok előírásainak és a COGNIS által kibocsátott tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket tartalmaz. A kezelés készítményei csipkebogyó-, sütőtök mag- és szőlőmag kivonatokban gazdagok, amelyek együttesen kiváló védő, méregtelenítő hatású komplexként fejtik ki hatásukat, védelmet nyújtanak a bőr számára az idő előtti, öregedést előidéző káros hatásokkal (stressz, szennyeződések, időjárási faktorok, stb.) szemben. A kezelés után a bőr azonnal ragyogóvá, puhává, simává válik.

A kismamák kedvenc kezelése!
 A kezelés időtartama: 60 perc
 Ajánlás: Minden bőrtípus és korosztály részére
 Bőr állapota: Dehidratált, fáradt, fakó bőr, látható ráncok
 Alkalmazás gyakorisága: Kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente 1-2 alkalommal vagy önálló kezelésként

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.